Kwaliteit

Binnen ons kinderdagverblijf wordt gewerkt volgens de normen die voortvloeien uit de Wet kinderopvang. De basis voor deze kwaliteitsregels staan in het Convenant Kinderopvang.

Aan ons kinderdagverblijf worden kwaliteitsregels gesteld zoals; eisen met betrekking tot hygiëne, veiligheid en gezondheid, brandveiligheid van het gebouw, informatievoorziening naar ouders, aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering, groepsgrootte en aantal pedagogische medewerkers op de groep, inrichting verblijfsruimte, voorkoming verspreiding infectieziekten.

De Boefjes werkt met een visie, het pedagogisch beleid. Hierin staat het kind en zijn ontwikkeling centraal. Hierbij krijgt ieder kind de ruimte zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen naar eigen zelfstandigheid.

Het allerbelangrijkste is dus dat het kinderdagverblijf een plek is waar de kinderen zich thuis voelen. Een warme, veilige plek waar ze zich op hun gemak kunnen voelen en waar ze geheel op hun eigen manier en op hun eigen tempo de wereld kunnen ontdekken. Daarin worden ze door ons ondersteund en gestimuleerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We leiden je graag rond! Plan hier een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Plan een bezichtiging