Oudercommissie

Als ouder kunt u invloed uitoefenen op ons beleid via de oudercommissie. De oudercommissie heeft een adviserende, ondersteunende functie en is tevens een aanspreekpunt voor de ouders.
De oudercommissie komt minimaal twee keer per jaar bij elkaar om samen met Steluta te vergaderen over het wel en wee op de Boefjes. Jaarlijks wordt er door de oudercommissie een verslag opgemaakt. Dit verslag en ons oudercommissie reglement is op te vragen bij de locatiemanager.

Onze oudercommissie bestaat uit drie leden:

  • Alexandra Smelt (moeder van Oliver)
  • Katherine Casey (moeder van Finn en Eve)
  • Jan Rodenburg (vader van Yva & Cai)

Bericht van de oudercommissie
Graag introduceren wij ons, de oudercommissie, aan alle ouders van De Boefjes!
Op dit moment bestaat de oudercommissie uit 3 leden zoals hierboven te lezen.

oudercommissiedeboefjes@gmail.com
Naar bovengenoemd e-mailadres mag ten alle tijden gemaild worden in het kader van opmerkingen, aanmerkingen, verbeterpunten en vragen.
De oudercommissie beheert dit e-mailadres en zal er zorg voor dragen dat e-mail (vertrouwelijk) behandeld wordt in de eerstvolgende vergadering.

Vrijgeven e-mailadres Om de communicatie tussen oudercommissie, de ouders van De Boefjes en de leidsters/Steluta te bevorderen zullen wij in de toekomst meer informatie via e-mail gaan aanbieden. Mochten ouders bezwaar hebben tegen het ontvangen van e-mail van de oudercommissie ofwel tegen het vrijgeven van het e-mailadres aan overige ouders van Boefjes in het kader van calamiteiten, laat dit ons dan even weten via bovenstaand e-mailadres.

Met vriendelijke groet,
De oudercommissie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We leiden je graag rond! Plan hier een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Plan een bezichtiging